Wilt u een melding doen van overlijden?  Bel 24/7: 085-0160070 

Onze klantenservice is 24/7 voor u bereikbaar.

100% service

Dankzij onze vele vestigingen in geheel Nederland kunnen wij u altijd en overal snel, maar vooral professioneel van dienst zijn. En u betaald altijd de vaste lage prijs zoals wij vooraf met u communiceren.

Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn als u bepaalde wensen heeft die niet op onze website worden getoond. Bel gerust voor vrijblijvende informatie.

Veel Nederlanders zijn niet of onvoldoende verzekerd als het gaat om hun eigen uitvaart. Voor veel nabestaanden betekent dit, naast een emotioneel verlies, vaak ook een financiële strop. Wij willen u de rust geven zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare zonder stress te hoeven hebben over de financiële afwikkeling.

100% betrokken.

Wij zijn 100% betrokken en verzorgen alles op een waardige en nette wijze. Bekijk anders onze vele referenties. Klik hier

Vele internet aanbieders ‘verkopen’ u een uitvaart en gaan dan over tot de orde van dag. U zult merken dat wij internet gebruiken om ons zichtbaar te maken, maar voor de rest alles op een ‘normale’ regionale wijze verzorgen!

110% de laagste prijs.

Door goede afspraken te maken met onze leveranciers kunnen wij u de laagste prijs aanbieden. Zonder afbreuk te doen aan de waardigheid.

Voordelig Crematorium is onderdeel van Uitvaart24

Uitvaart24 is in elke provincie van Nederland vertegenwoordigd en kan u op deze wijze dan ook altijd vakkundig en snel van dienst zijn.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]