GrafkistVoordelig Crematorium is welkom bij elk crematorium van Nederland.

Dankzij onze scherpe prijzen, heldere communicatie en door elke familie op een waardige manier te begeleiden opent elk crematorium haar deuren voor ons.

 

Muziek

Bij elk crematorium bieden wij u de gelegenheid om muziek af te spelen. De meeste crematoria hebben tegenwoordig de beschikking over een eigen muziekcollectie. Dat betekent dat u enkel uw keuze hoeft door te geven aan de uitvaartleider die verder alles voor u verzorgd.

Mocht het crematorium geen eigen muziekcollectie hebben dan kunnen we uiteraard altijd zelf muziek aanleveren bij het crematorium. Dit kan d.m.v. een USB-stick of door een CD in te leveren. Hou er rekening mee dat deze tijdig aanwezig is bij het crematorium zodat deze altijd alles ruim van te voren kan controleren. Uiteraard zal onze uitvaartleider dit persoonlijk met u bespreken en dit begeleiden.

Wilt u geen ‘standaard’ muziekstuk horen tijdens de plechtigheid? Laat dan iemand zorgen voor ‘live’ muziek. Dit hoeft absoluut geen artiest te zijn. Bijna in elke familie is er immers wel iemand die goed kan gitaar spelen of juist goed kan zingen. Op deze wijze zorgen we voor een persoonlijke uitvaart zonder het financiële aspect uit het oog te verliezen!

 

DVD opname:

Vaak maakt het crematorium een dvd opname tijdens de plechtigheid. Hiervan kunt u tegen geringe kosten een kopie ontvangen. Zodat u later ,in uw eigen omgeving, alles nogmaals kunt bekijken. Uiteraard kan alleen onze opdrachtgever een exemplaar opvragen om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van de opnames. Helaas biedt nog niet elk crematorium deze mogelijkheid, maar onze uitvaartleider zal u hierover informeren.

 

Welk crematorium?

Heeft u geen voorkeur voor een bepaald crematorium en zitten er in uw regio meerdere crematoria? Bespreek dan met onze uitvaartleider uw wensen zodat wij exact kunnen aangeven welk crematorium het beste aansluit bij uw wensen. Elk crematorium heeft een eigen uitstraling en werkwijze. Dankzij onze landelijke ervaring zijn wij in elke regio bekend en kunnen u daarom optimaal adviseren.

 

Prijsverschil?!

Vaak krijgen wij de vraag hoe het nou toch kan dat wij zoveel goedkoper zijn dan de lokale uitvaartondernemer. Die vraag draaien wij graag om! Waarom moet een lokale uitvaartleider nou zoveel duurder zijn? Aan onze dienstverlening ligt het in elk geval niet. Sla alle referenties er maar op na!!

Het verschil zit enkel in de marge. Door onze vaste kosten vrij laag te houden en door een lage marge te accepteren kunnen wij iedereen een waardig afscheid aanbieden zonder financiële zorgen achteraf!

 

Heeft u vragen of wilt u een melding van overlijden doorgeven? Bel ons 24/7: 085-0160070